Promotiemateriaal voor je bedrijf

pennen bedrukken

Voor veel bedrijven is het ontzettend belangrijk om reclame te maken, omdat mond op mond reclame voor hen niet werkt. Reclame maken kan natuurlijk op verschillende manieren, zo kun je via sociale media reclame maken, via de krantjes, radio of televisie wanneer je het groter wil aanpakken. Wanneer je niet zoveel budget hebt om reclame te maken, dan kun je dit op de kleinere originele manieren doen. Zo kun je pennen bedrukken en deze uitdelen, zo blijven mensen je bedrijf zien en zullen ze het in hun achterhoofd houden. Een relatief makkelijke manier om reclame te maken. 

Pennen bedrukken

Deze pennen kun je uitdelen aan potentiële klanten op bijvoorbeeld een beurs of aan de klanten die je al wel hebt en dan een grotere hoeveelheid pennen meegeven, zo kunnen zij deze ook weer doorgeven. Je ziet bijvoorbeeld het bekende bedrijf met inkt, dat iedereen ze eigenlijk heeft leren kennen door de welbekende pennen. Zo zie je maar dat het ontzettend goed werkt, omdat je ze overal tegen ziet komen. Dit is wat kosten betreft een relatief lage investering die toch veel resultaat op kan gaan brengen. Heb je bijvoorbeeld een webshop of verkoop je andere producten, dan zijn er nog veel meer mogelijkheden. 

Tassen bedrukken

Zo is het een ander idee om tassen bedrukken, deze kun je aan je klanten meegeven wanneer zij een aankoop doen of online bestellen. Misschien is het namelijk wel herkenbaar dat wanneer je ziet dat veel mensen met een tas lopen, je toch benieuwd bent en dan zelf ook sneller een kijkje gaat nemen. Het hoeft al niet eens een overdreven tas te zijn, maar als het maar praktisch is en makkelijk mee te nemen door de stad heen. Zo kun je relatief makkelijk reclame maken en hoef je daar niet al te veel tijd in te steken en zal het product zijn werk doen.